“The best way to predict the future is to create it.”
Abraham Lincoln
wiel
Wij zijn er om te inspireren en om, samen met u, morgen beter te maken dan vandaag. Voor ons betekent dit:
- op persoonlijk vlak: motivatie en een goed gevoel op het werk en thuis,
- voor uw bedrijf: inspiratie, creativiteit en innovatie om de concurrent voor te zijn en om de klanten met verfrissende voorstellen en producten te verbazen.

KREIVO is een klein maar gedreven team met een uitgebreid netwerk in binnen- en buitenland. Wij willen vooral actief en creatief zijn in het domeinen die te maken hebben met energie gebruik en technologie. Milieu en klimaatverandering zijn hier nauw bij betrokken. Geen enkele uitdaging schrikt ons af! Omdat we het levende bewijs willen zijn dat gepassioneerd bezig zijn en creatief, gebaseerd op degelijke competentie wonderen kan verrichten.
En dat is de filosofie, de rode draad door ons verhaal: focus op drie sleutelelementen voor echte en duurzame innovatie:

Competentie
De basis van duurzame innovatie is kennis, competentie. Zonder goede competentie zijn slechts fantasietjes mogelijk, geen echte innovatie.

Creativiteit
Zit men in een vast patroon van denken en doen, dan is er weinig ruimte voor innovatie. Leren, kunnen en durven “out of the box” denken schept nieuwe mogelijkheden en vernieuwt!

Passie
Gepassioneerd bezig zijn met zijn taak haalt het beste in de mens naar boven, werkt inspirerend voor de anderen, scherpt creativiteit aan en verdiept de kennis. En denk eraan: passie en entoesiasme zijn “besmettelijk”!

figuur 1

Wat doen we

Wat doen we? 1. KREIVO advies met raad en daad verlenen wij bijstand bij de ontwikkeling van uw lange termijn beleid en om een klimaat van creativiteit en innovatie in alle geledingen te realizeren waarbij iedereen het beste van zichzelf geeft.

2. KREIVO creativiteit lezingen, opleiding en workshops “innoveren: hoe doe je dat?”. Idea generation en en hoe zet je je nieuwe ideeën om in nieuwe producten, diensten, nieuwe porcessen, probleem oplossen. We hebben ook een “innovatie barometer” die u toelaat te zien hoe innovatief uw bedrijf is in vergelijking met anderen.

3. KREIVO energie Jarenlange ervaring in energieproductie, toepassingen en gebruik komt uitstekend van pas voor energiebesparing in industrie, gebouwen en woningen . Voor Vlaanderen beschikken wij over EPC erkenning (energiedeskundige type A). Wij hebben bovendien een warmtebeeldcamera om te tonen waar de warmte verloren gaat.

4. KREIVO interieur STUDIO KREIVO helpt u bij verkoop, aankoop, verbouwing en inrichting van uw woning. HomeStaging&Styling en kleuradvies zijn onze specialiteiten. Met KREIVO energie bieden we een mooi totaal pakket.