Realisaties

Home / Realisaties

Antarctica, inspiratiebron voor vele ideeën en engagement.

Paul kon mee naar Antarctica, als lid van de BELARE expeditie 2008-2009, samen met de ploeg van Laborelec voor de in dienstname van het Prinses Elisabeth onderzoeksstation.
Het resultaat van deze expeditie is een nog grotere overtuiging van het belang van zorg om het milieu.
Om deze overtuiging uit te dragen kunnen wij een lezing aanbieden die gaat over de aardrijkskunde, de geschiedenis, de bouw en opstart van het onderzoeksstation,  persoonlijke beleving en reiservaring.

In overleg met u leggen wij ook andere accenten zoals de voorbereiding van de expeditie, de veiligheidsaspecten, innovatieve oplossingen voor extreme toepassingen, het “smart grid” concept, klimaatverandering en opwarming van de aarde, passief bouwen en energiebesparingen, leven in team in een geïsoleerde omgeving…

Wij gaven reeds lezingen in binnen- en buitenland
Antwerpen, Beersel, Berchem, Beveren, Bree, Brussel, Genk, Gent, Grimbergen, Haasdonk, Herent, Kallo, Lanklaar, Leuven, Mol, Ninove, Scherpenheuvel-Zichem,  Sint Gillis Waas, Sint Maartens-Lennik, Stabroek, Turnhout, Waasmunster, Westerlo, Wommelgem, Zelzate… op sommige plaatsen meerdere keren. En ook in Arnhem, Kiev, Lissabon, Mühlbach, Parijs, Praag.

Over energiebesparing en duurzame ontwikkeling
Organisatie en deelname aan de “Belgian Green Day” op 19 maart 2009 te KIEV, samen met GDF SUEZ, VUB, VBBV en EBA en UAPB ter plaatse. Deelname aan de conferentie “Green Innovation Conference” 18-19 september 2010 te PRAAG.

Idea Generation en Creativiteitssessies bij Laborelec, VITO, KEMA, CPM, BOSSA

Opvolging van tientallen Europese FP7 en Horizon2020 projecten in het domein van energie besparingen en duurzame ontwikkelingen in gebouwen en industrie

Heeft u nog vragen? Aarzel niet om ons te contacteren!