Wie zijn we

Home / Wie zijn we

Over Paul:

Paul Lemmens (°1947) is burgerlijk elektrotechnisch ingenieur en kan terugblikken op een boeiende en zeer gevarieerde loopbaan in de wereld van energie:  exploitatie van elektrische centrales in binnen- en buitenland, WKK installaties, energiebesparingen, hernieuwbare energieën, zorg voor het milieu, kwaliteitsbeleid en veiligheid, productontwikkeling, klantenrelatie, creativiteit, innovatiestrategie, onderzoek en ontwikkeling, business development, bedrijfsorganizatie, people management en motivatie.
Hij bekleedde steeds leidinggevende functies en tijdens de laatste tien jaren van zijn loopbaan werkte hij als algemeen directeur bij Laborelec, thans het onderzoekscentrum GDF Suez. Als sluitstuk van zijn loopbaan in loondienst kon hij mee met de BELARE expeditie 2008-2009 naar Antarctica voor de in dienst name van  de technische kern van het Prinses Elisabeth onderzoeksstation.

Momenteel is hij vooral actief als extern expert voor Europese innovatieve projecten in het domein van slimme netten, gebruik van hernieuwbare energie, rendementsverbeteringen van energie opwekking en energiebesparing in gebouwen en industrie .
Zijn specialiteiten op het vlak van personeelsbeleid zijn: haal het beste uit jezelf, je team, je medewerkers, je organisatie. Stimuleer en ontwikkel creativiteit en innovatie, breng enthousiasme in je team en verander je manier van leven en werken voor meer mentaal evenwicht en duurzaamheid.

Over Ine:

Ine Lemmens (°1973) is interieurarchitecte, homestager/vastgoedstyliste, oprichtster en bedrijfsleider van STUDIO KREIVO.

Ze is daarnaast ook projectcoördinator Educatie bij het Vlaams Architectuurinstituut en freelance medewerker bij d.i.lemma.

Momenteel is bijna voltijds actief als kleurenconsulente.

Uit haar zeer gevarieerde loopbaan haalde zij de inspiratie en de praktische ervaring om een onopvallende woning of publieke ruimte om te zetten in plaats met uitstraling.

Heeft u nog vragen? Aarzel niet om ons te contacteren!

 Historiek

KREIVO bvba werd in 2008 opgericht en biedt een rijke, op praktijk gebaseerde en jarenlange ervaring in domeinen die te maken hebben met energie, milieu, wonen en werken en de vele aspecten die daar mee te maken hebben: technische knelpunten, onderzoek en ontwikkeling, strategie en beleid, marketing en productontwikkeling, personeel en HR, kwaliteitszorg, veiligheid en milieu, creativiteit en innovatie.
We geven advies en opleiding om creativiteit en innovatie te stimuleren en om het beste te halen uit individu en team. Het resultaat: tevreden medewerkers en verbazingwekkende resultaten.
Om het nuttige aan het aangename te paren kunnen we ook verfrissende ideeën aanreiken om uw werk- en woonomgeving uitstraling te geven!

 Missie en doelstelling

KREIVO heeft de overtuiging dat het evenwichtig samengaan van competentie, creativiteit en passie in het werk onmisbare schakels zijn voor echte innovatie en de basis van duurzaamheid in wat we hebben en zijn.

KREIVO wil inspireren! In alle geledingen van de maatschappij, in hoe we leven, denken en werken om zo mee te bouwen aan de ontwikkeling van Vlaanderen en Europa als regio’s die uitblinken in creativiteit, innovatie en economische groei.