Wie zijn we

Home / Wie zijn we

Over Paul:

Paul Lemmens (°1947) is burgerlijk elektrotechnisch ingenieur en kan terugblikken op een boeiende en zeer gevarieerde loopbaan in de wereld van energie:  exploitatie van elektrische centrales in binnen- en buitenland, WKK installaties, energiebesparingen, hernieuwbare energieën, zorg voor het milieu, kwaliteitsbeleid en veiligheid, productontwikkeling, klantenrelatie, creativiteit, innovatiestrategie, onderzoek en ontwikkeling, business development, bedrijfsorganisatie, people management en motivatie.
In zijn loopbaan bekleedde leidinggevende functies en tijdens de laatste tien jaren was hij algemeen directeur bij Laborelec, nu het centrale onderzoekscentrum Engie.

Als sluitstuk van zijn loopbaan in loondienst kon hij mee met de BELARE expeditie 2008-2009 naar Antarctica voor de in dienst name van  de technische kern van het Prinses Elisabeth onderzoeksstation.

Momenteel is hij vooral actief als extern expert voor Europese innovatieve FP7, Horizon2020, SPIRE… projecten ter verbetering van energie-efficientie bij opwekking, bij gebruik in gebouwen en industrie en inbreng van hernieuwbare energiebronnen.
Zijn specialiteiten op het vlak van personeelsbeleid zijn: haal het beste uit jezelf, je team, je medewerkers, je organisatie. Stimuleer en ontwikkel creativiteit en innovatie, breng enthousiasme en passie in je team en breng evenwicht in je manier van leven en werken.

Over Ine:

Ine Lemmens (°1973) is interieurarchitecte, homestager/vastgoedstyliste, kleurenconsulente en bedrijfsleider van Di-LEMMA, Home and Business Interiors. Zie: https://www.di-lemma.be

Uit haar zeer gevarieerde loopbaan haalde zij de inspiratie en de praktische ervaring om een onopvallende woning of publieke ruimte om te zetten in plaats met uitstraling.

Heeft u nog vragen? Aarzel niet om ons te contacteren!

 Historiek

KREIVO bvba werd in 2008 opgericht en biedt een rijke, op praktijk gebaseerde ervaring in domeinen die te maken hebben met energie, milieu, wonen en werken en de vele aspecten die daar mee te maken hebben: technische knelpunten, onderzoek en ontwikkeling, strategie en beleid, marketing en productontwikkeling, personeel en HR, kwaliteitszorg, veiligheid en milieu, creativiteit en innovatie.
We geven advies en opleiding om creativiteit en innovatie te stimuleren en om het beste te halen uit individu en team. Het resultaat: tevreden medewerkers en verbazingwekkende resultaten.
Om het nuttige aan het aangename te paren kunnen we ook verfrissende ideeën aanreiken om uw werk- en woonomgeving uitstraling te geven!

 Missie en doelstelling

KREIVO heeft de overtuiging dat het evenwichtig samengaan van competentie, creativiteit en passie in het werk onmisbare schakels zijn voor echte innovatie en de basis van duurzaamheid in wat we hebben en zijn.

KREIVO wil inspireren! In alle geledingen van de maatschappij, in hoe we leven, denken en werken om zo mee te bouwen aan de ontwikkeling van Vlaanderen en Europa als regio’s die uitblinken in creativiteit, innovatie en economische groei.