Wonen & Werken

Home / Wonen & Werken

Het is een “key succes factor” om het beste uit iedereen naar boven te halen, om gepassioneerd bezig te zijn, om een bloeiende dienst of bedrijf. Dat is dan ook weer een van de invalshoeken die wij gebruiken om u te inspireren! En als fantasietje hebben we zelfs een springkasteel ter beschikking voor het kleine volkje tijdens uw familiefeest of om eens lekker jong en gek te doen tijdens een teambijeenkomst.

Het is geweten dat fysieke activiteit, joggen, fietsen, zwemmen, tennissen… de gezondheid van geest stimuleert en ondersteunt. Maar goede relaties op het werk en thuis zijn zeker zo belangrijk of zelfs nog belangrijker. Gaat het op beide plaatsen goed, dan is iedereen op zijn best!

Ook een gezond evenwicht tussen beide omgevingen en tijdsbesteding, werklast, werkdruk, stressfactoren, graag doen, opzien tegen, te moeilijk, te gemakkelijk, te veel werk, te weinig, probleem met kinderen, met een familielid… het zijn allemaal factoren die inspelen op het humeur en het goed of niet goed voelen. Hoe dikwijls gebeurt het niet dat iemand vlucht in het werk omdat het thuis niet goed gaat, of alles doet voor de hobby, de sociale of culturele vereniging omdat het op het werk maar saai is of niet goed gaat!

Men kan de stress er wel eens “af lopen” of “af fietsen”, om pieken weg te werken, maar als het niet leuk is thuis of op het werk en in het slechtste geval op beide plaatsen, dan helpt een uurtje lopen ook niet meer.

Heeft u nog vragen? Aarzel niet om ons te contacteren!